Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het
VACATURE

Junior Digital Consultant

Node1 is een digitaal adviesbureau dat organisaties in staat stelt hun digitale strategie te definiëren en ervoor zorgt dat deze wordt geïmplementeerd.

40 uur
Amsterdam
1 jaar

Wat je bij ons kunt verwachten

Je werkt mee aan het toekomstbestendig maken van organisaties. Je bent actief in alle stadia van het vergaand automatiseren van bedrijven in meerdere sectoren. Robotic Process Automation (RPA) vormt hierbij vaak het vertrekpunt voor digitale transformatie en de opmaat naar meer intelligente automatisering zoals Artificial Intelligence.

Technologie. Is voor ons de belangrijkste spil om innovatie direct tot uitvoering te brengen. Doordat we inzetten op automatisering, zijn wij onder andere partner van UiPath, een wereldleider op het gebied van Robotic Process Automation en zetten we daarnaast sterk in op data science en machine learning via AI Fabric en Azure. Door hier te beginnen met het doorgronden van de technologie en deze te implementeren, liggen er kansen om door te groeien naar rollen als Solution Architect en Implementation Manager rollen.

Innovatie. Naast een flinke dosis technologie, proberen wij ook de startup-gedachte naar bestaande organisaties te brengen. Welke kansen doen zich voor wanneer bedrijven buiten hun organisatie de samenwerking met nieuwe digitale oplossingen aangaan? Welke kanalen en online ervaring bieden zij hun klanten? Welke nieuwe diensten en producten kunnen worden ontwikkeld? Dit soort vraagstukken biedt veel ruimte voor creativiteit en experimenteren, waar jij in een rol als adviseur of business analist veelvuldig mee bezig kunt zijn.

Wij leveren...

Een voedingsbodem om jezelf op professioneel en persoonlijk gebied maximaal te ontwikkelen, door…  

Afwisselende opdrachten bij verschillende organisaties, waarbij jij de kans hebt om vernieuwing te brengen, impact te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

Onze Node1 Academy: een ontwikkelprogramma met trainingen die bij jouw profiel passen. Je besteedt 10% van je tijd aan professionele ontwikkeling, door inhoudelijke- en vaardigheidstrainingen te volgen. Denk aan RPA (UiPath), Data Science & AI (Microsoft Azure), Scrum en nog veel meer.

Persoonlijke 1-op-1 coaching van de partners bij Node1 en intervisie met mede Node1-ers.

De ruimte om je ondernemerschap verder te ontwikkelen bij onze klanten of intern bij Node1. Denk hierbij aan het organiseren van netwerkevents, het verzorgen van gastcolleges en het ontwikkelen van een startup concept van jezelf of een bestaand initiatief.

Wat wij jou verder bieden...

Jij...

  • Hebt een WO-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van bedrijfsinnovatie en technologie, en hebt 0 tot 2 jaar ervaring binnen dit werkveld.
  • Hebt affiniteit met de digitale wereld en technologie. Je bent een echte digital native die de nieuwste applicaties beheerst als geen ander.
  • Bent bekend met technologische ontwikkelingen en trends die organisaties wendbaar maken en bent nieuwsgierig naar de praktische toepassing hiervan.
  • Weet versnelling en verandering teweeg te brengen binnen bestaande organisaties.
  • Creëert verbinding op een positieve en energieke manier, zowel binnen de organisatie waar je werkt als naar buiten toe.
  • Grijpt de kansen om jezelf maximaal te ontwikkelen met beide handen aan.
  • Hebt eigen interesse in RPA of je bent al gecertificeerd in het werken met UiPath.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met Python, R, Java of .NET.

Solicitatieproces

Om te beoordelen of jij een geschikte kandidaat bent voor de rol van Junior Digital Consultant, vragen we je om een motivatiebrief, je CV en eventueel een portfolio met ons te delen en daarmee de volgende vragen te beantwoorden.

1. Wat beschrijft jou het meest als persoon?

2. Welke visie of ervaring heb jij op en in digitaal in ondernemen cq. ondernemingen?

3. Wat is de ideale rol die jij voor jezelf ziet bij opdrachtgevers of nieuwe concepten?

4. Waar denk jij dat over twee jaar het ‘digitale’ domein naartoe zal bewegen?

5. In welke programmeertaal zou je een een korte demo, bijvoorbeeld een statistische analyse,     kunnen bouwen? Wellicht dat we je vragen hier een kort voorbeeld van op te stellen.

Solliciteer hier