Over node1

Digitaal adviesbureau gericht op intelligent automatiseren

Digitaal transformerenIs jouw organisatie klaar voor de toekomst? Een vraag die in een snel veranderende wereld continu om aandacht vraagt. Wij helpen je organisatie vooruitkijken door samen een digital technology roadmap op te stellen. Maar kijken ook binnen je organisatie naar management en cultuur. Zodat we je op alle vlakken van deskundig advies voorzien. En bovenal helpen om daad bij het woord te voegen: getting things done! Want zonder een goede implementatie is een advies maar weinig waard, nietwaar? 

RPA en AIIntelligente automatisering wordt de belangrijkste versneller van digitale transformatie. Robotic Process Automation (RPA) gaat in combinatie met praktisch toepasbare Artificial Intelligence (AI) menselijke intelligentie evenaren. En binnen enkele jaren zelfs overtreffen. Onze ervaren consultants benutten diepgaande kennis over deze technologie voor het ontwikkelen van digitale strategie. De oplossingen implementeren we met multidisciplinaire teams. Een integrale aanpak en effectieve samenwerking.

Wij geloven in

Blijven vernieuwen

In een wereld die in hoog tempo verandert, is blijven vernieuwen essentieel. Om je te blijven onderscheiden, te kunnen schalen en te professionaliseren. Maar uitvinden wat dit betekent voor je klanten en medewerkers is minstens zo belangrijk. Duurzaam transformeren vraagt om een integrale aanpak in alle lagen van je organisatie.

Processen herontwerpen

Is nieuw ontwikkelen de beste oplossing? Werkprocessen herontwerpen om taken te digitaliseren en te automatiseren blijkt vaak genoeg slimmer, sneller en beter. Door routinematige taken te automatiseren stijgt je productiviteit en medewerkerstevredenheid. En dit betekent: meer ruimte voor intellectuele en creatieve prestaties.

Een slimme aanpak

Intelligent automatiseren vraagt om mensen die de skills, nieuwsgierigheid en drive hebben om RPA en AI-technologie op een praktische manier eigen te maken. Bij elk project is creativiteit, analytisch vermogen en ondernemersgeest nodig. Wij maken ons hard voor de juiste kennis en capaciteit. Omdat dit, samen met het benutten van data, belangrijke voorwaarden zijn voor succes. En daar draait het tenslotte om.

RPA als startpunt

Automatiseren is een goed startpunt voor je verdere digitale transformatie. In potentie zijn operationele kosten te verlagen met 30% wanneer we operationele processen herontwerpen en robotiseren (RPA). Met toepassing van AI wordt intelligente automatisering mogelijk. Dit zien wij als de belangrijkste versneller van digitale transformatie.

Je leert Node1 kennen als

Ambitieus

Om de meest uitdagende vraagstukken op te lossen hebben we ervaren consultants in ons team, denkleiders in robotisering (RPA), data en Artificial Intelligence (AI). En we besteden veel aandacht aan het breed ontwikkelen van onze mensen. Je profiteert zo van veel kennis en brede expertise van multidisciplinaire teams, waarmee we een integrale aanpak garanderen.

Nieuwsgierig

Doordat we continu bezig zijn met het realiseren van moderne bedrijfsdoelstellingen zijn we ook altijd op ontdekkingstocht naar nieuwe soorten van klantbenadering en nieuwe technologie waarmee we verandering kunnen realiseren. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beoordelen daarmee kansen en mogelijkheden binnen jouw transformatie.

Ondernemend

Kennis van vandaag is morgen alweer verouderd. Snelheid is dus essentieel. Om slagvaardig te verifiëren of de behoeftes van gebruikers overeenkomen met de gekozen richting valideren we nieuwe business ideeën door in enkele sprints prototypes te ontwikkelen en deze in praktijk te toetsen. Dit geeft de juiste inzichten nog voor je grote investeringen doet. En versnelt het innovatieproces.

Ons ecosysteem

EXPERTISE

Procesautomatisering

Intelligent processen automatiseren versnelt je digitale transformatie. Voor de beste technologische oplossingen voor jouw veranderproces maken onze digital consultants gebruik van RPA, low code, data en AI.

PARTNERS

Alle disciplines die nodig zijn

Voor elke klant stellen we een team op met daarin alle disciplines die nodig zijn om de juiste waarde toe te voegen. Samen met onze partners beschikken we over de beste consultants en experts om van strategie tot en met implementatie digitale transformatie vorm te geven.

Onze aanpak in drie pijlers

Het succes van technologie staat niet op zichzelf, maar is verweven met mensen en processen: het gebruik. Met een integrale aanpak in alle lagen van je organisatie realiseren we duurzame verandering, waarmee je écht vooruit komt. 

Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het